Wednesday, August 2, 2017

Mak anak dua Sudah Kurus


sejak anak dah dua orang ni ambil gambar selalu dengan anak je..sesekali kasi peluang dekat mama baba amik gambar acah-acah romantik zaman muda remaja..ahahha..ramai tegur mama dah kurus..yup.mama dah kurus..lepas pantang mama dah turun 10kg..dari 68kg ke 58kg..lepas hudaa dah 5 bulan mama turun lagi ke 54kg..sekarang mama turun lagi ke 51kg..hahahah..berkat hudaa sedut lemak melalui susu agaknya pastu mama jaga portion makanan mama..

kanan masa hudaa 2 bulan mama 58kg..kiri hudaa 5 bulan mama 54kg..
 masa ni aku 50kg..biasalah puasakan..lagi cepat turun padahal
bila berbuka dengan sahur makan tak ingat dunia ahahaha


ok tutup cerita pasal kurus-kurus ni nak tahu tips meh pm..ahahaha..**berminat nak tempah doodle version korang boleh lah wasap ke 013-9890875

Friday, July 14, 2017

Kad Perniagaan Merahitujambu

selalunya asyik buat tempahan pelangan ajakan..kali ni kasi can la tuan tanah design kad perniagaan dia sendiri...hehehe..alhamdulilah siap jugak design doodle kad perniagaan sendiri..pakai aja icon sendiri..lagi pon memang ramai kenal dah icon merahitujambu..


berminat nak tempah design sekali dengan perkhidmatan printing kad perniagaan aku sedia membantu..boleh wasap ke no 013-9890875..layanan istimewa di beri...hehehe

Wednesday, July 5, 2017

Doodle Raya 2017

mood raya masih ada ni..jadi di sini aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..maaf kalau ada salah silap masa berbincang tentang tempahan.kepada yang mengenali memang kenal sangat perangai aku..hehehe..tahun ni baju raya korang warna apa??haa gambar dah ada tu jangan lupa tempah doodle raya dari aku ya..hehehe..harga promosi tengah berjalan ni..berminat boleh whatsup ke 013-9890875..harga promosi sampai habis syawal ok..


Tuesday, June 20, 2017

Sampul Raya Sold Out

tinggal lagi beberapa hari sahaja nak raya..alhamdulilah tempahan sampul raya berjalan dengan lancar..semua sampai ke tangan customer dengan selamat..next time kena tempah sebelum ramadhan..sebenarnya aku dah buka tempahan sebelum ramadhan lagi tapi semua senyap sunyi..mungkin mood ramadahan dan mood raya belum datang lagi jadi bila ramadhan dah tiba ramai pula yang tempah tapi customer tak tahu yang tempahan sampul raya akan siap 10 hari waktu bekerja.almaklumlah tempahan di tempah secara pukal..mula-mula aku bukak tempahan sampul minimum 1000pcs..tiba-tiba ada supplier boleh bukak oder minimum 50 pcs.tapi harga untuk 50pcs sangatlah tak berbaloi berbanding harga pukal..

 ni hasil 4 tahun lepas

tiba-tiba aku pon nak join print dan jual tapi lagi seminggu nk raya barulah hegeh-hegeh nak jual..alhamdulilah terjual juga..insyaALLAH tahun depan jual yang sedia ada banyak sikit..tahun ni memang terhad ..terima kasih kepada korang yang selalu sokong setiap design yang di hasilkan oleh aku..untuk tengok setiap hasil aku boleh like page facebook merahitujambu blogspot.dengan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin 

Sunday, May 7, 2017

Tempahan di buka!!

tempahan sampul raya masih dibuka..tarikh telah di lanjutkan ke 28 mei 2017...berminat untuk tempah boleh whatsup terus ke 013-9890875..ramai yang tanya ada minimum oder ke?ada!!!minimum oder 50pcs..tapi ramai yang cakap mahal..ahaha contoh kita beli sehelai pakaian di kenanga whole sale..dapat tak harga borong??beruntung kalau dapat..biasalah kalau beli sikit memang mahal berbanding beli borong..rasa banyak eh?jom ajak kawan-kawan kongsi..berbaloi dengan free design free postage dapat lagi free sampul 250pcs jadi total akan dapat 1250pcs boleh buat mandi sampul ahahah
untuk doodle kad perniagaan pon tempahan di buka!!jadi berminat untuk tempah boleh terus whatsup ke 013-9890875...